OptiekMichiel

zeiss digital lenses stage 980x308OptiekMichiel heeft er voor gekozen om te werken met ZEISS brillenglazen.
Met de brillenglazen van ZEISS heeft de klant de keuzemogelijkheid uit een breed scala aan oplossingen op het gebied van brillenglazen. Wat ook het zichtprobleem ook mag zijn, met de ZEISS brillenglazen krijgt u van OptiekMichiel gegarandeerd het perfecte bril.

Dunne of lichte brillenglazen, correctie voor speciale afstanden, speciale filters of behandelingen voor een beter zicht met meer comfort. OptiekMichiel heeft voor u met ZEISS  altijd een oplossing op maat.

OptiekMichiel heeft altijd de glazen die u nodig heeft op verschillende performancelevels

Met de CZV lijn biedt OptiekMichiel de mogelijkheid om te kiezen voor goede brillenglazen tegen een gunstige prijs.

Met de ZEISS glazen kiest u voor de dunste en helderste glazen die momenteel verkrijgbaar zijn.

 

Unifocale brillenglazen zijn brillenglazen met slechts één sterkte die voornamelijk worden gebruikt voor vertebrillen of leesbrillen.

Door een geoptimaliseerd ontwerp heeft niet alleen het scherpste zicht maar ook de dunste glazen voor uw bril.

 

Zeiss 1

 

Officelens brillenglazen zorgen dichtbij en op middellange afstand voor een ontspannen en helder zicht en zijn speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor.
Veel mensen zitten voor hun werk of hobby veel tijd achter een computerscherm. Hierbij ontstaat er een grote belasting op de ogen of op de lichaamshouding.
Met speciaal hiervoor ontworpen brillenglazen kan OptiekMichiel voor u een bril maken die u ook onder deze omstandigheden een rustig en ontspannen zicht geeft.

Met de M.I.D.-technologie kunnen de Officelens brillenglazen van ZEISS worden aangepast aan de specifieke wensen van de drager – of het nu om werk of om hobby's gaat.

Zeiss 2

 

 

Multifocale brillenglazen zorgen ervoor dat mensen met leesproblemen op alle afstanden weer helder zien. Van veraf tot dichtbij wordt het brillenglas steeds sterker.

Wat onze ogen vandaag de dag ook nodig hebben, ZEISS heeft de juiste multifocale brillenglazen. “Van conventionele tot optimaal geïndividualiseerde producten vervullen wij alle wensen van brildragers.”

Zeiss 3

 

 

DriveSafe Dé brillenglazen voor meer ontspannen rijgedrag.

Autorijden - veel mensen zijn er helemaal weg van, maar voor de meesten van ons is het een noodzaak die ons een hoge mate van zelfstandigheid verstrekt. Onderzoek heeft aangetoond dat veel mensen zich onzeker, gespannen en gestrest voelen tijdens het rijden - met name bij slecht zicht door neerslag, nevel of mist en bij zonsopgang of zonsondergang. Tijdens het rijden is goed zicht een absolute must voor de veiligheid en om ongelukken te voorkomen. Wanneer het zicht slecht is, zijn we sneller moe en reageren we trager. ZEISS heeft dit onderwerp tot in detail onderzocht. 
Met Drivesafe brillenglazen biedt OptiekMichiel een bril die u tijden het autorijden het perfecte zicht geeft.

Zeiss 4

Volg OptiekMichiel

high details social facebook icon